2016. nov 11.

Sex és megértés hiánya - A párkapcsolati bonyodalmak etiológiája 2.

írta: Silkshadow
Sex és megértés hiánya - A párkapcsolati bonyodalmak etiológiája 2.

Sex és megértés hiánya - A párkapcsolati bonyodalmak etiológiája 2.ha-egy-no-boldog.jpg

Az első időszakban nem is tudtál ara gondolni, hogy ne legyél mindig csodás, kívánatos és sexi. Minden este lefekvés elött, felvetted a legszexisebb fehérneműid, fel sem tűnt, hogy kényelmetlen. Elképzelhetetlennek tartottad, hogy ne fürödj, ne legyél illatos, vagy szakadt ruhában lásson, esetleg kócos hajjal. Tündököltél, és illatoztál. Büszkén álltál mellette mert tudtad, hogy jó vagy, nagyon jó.

Azonban teltek múltak a hónapok, évek, a viták egyre nőttek, a nem megértés percei végtelenné váltak. Hónapok, évek után a mindennapi munka, elfoglaltságok és egyhangú, rossz érzésű hétvégéket követően már a veszekedéseket is feladtad. Ahogy mondják „a legrosszabb az, ha a nő már nem szól, nem veszekszik”. Ez teljesen jellemző lett rád, elfáradtál, feladtad és már tudod, hogy bárhogy mondod, nem foga megérteni miről is beszélsz, nem lesz nagy megvilágosodás. S előkerült a régi tréningnadrág, már eszed ágában sincs tangabugyiban aludni, a kényelmes rendes bugyi, póló és szőrös zokni helyett. S nem, nem hogy nem illatozol minden este, de van hogy hetekig nem jut időd és energiád kézbe venni az epilátort…De nem számít, hiszen ezer éve nem értetek egymáshoz.

bridget-jones-cornflakes-cosmopolita.png

Nem érdekel, hogy kutyasétáltatás közben Te úgy nézel ki, mint egy homeless, a másik nő meg a kicsi pincsijével magassarkú bőrcsizmában prezentálja, hogy ő kutyát sétáltat. Nem érdekel, mert Te inkább a kutyáddal játszol és nem akarsz versenyezni.. Tudod jól, hogy ha ő venné fel a szakadt, régi kutyás ruhát, pont ugyanígy nézne ki, tudod jól, hogy ha lenne erőd kenterbe vernéd a kinézeteddel.

13.jpg

Hiszen Te belül igazi nő vagy, olyan kisugárzással, amit nem lehet sminkkel és drága, sexi ruhákkal elérni, tudod, hogy tudnál tündökölni úgy, hogy esélye se legyen másnak, de nincs eröd. Elfáradtál, nincs késztetés, mert nincs meg az a löket. Ő nem adja meg, mert nem érti. A női lélek elég bonyolult, van hogy olyan apró lépések elegek ahhoz hogy kapjunk egy lökést, minthogy elveszi tőled a bevásárló szatyrot, vagy magától hozz virágot, küld egy kedves és váratlan sms-t.. S van, hogy nagy lépések kellenek, azok, amiket nem ért, s talán nem is akar… Így nem tesz semmit… S miért? Mert férfi és ő is elfáradt, vagy nem érdekled már, bármi lehet.

Elmúlt kettőtök között az intimitás. No nem, nem azért, amit hülye macsók mondanak, hogy a nő ezzel büntet, hanem mert egy nő akkor tud közeledni és érezni azt, ami a szeretkezéshez kell, ha egyben van, ha van egy kis lökés, valami, ami fellendíti a vágyat, megadja a léleknek azt a kis falatot, amire annyira éhezik... A frigidség biztos létezik, de a házasságok többségében szó sincs semmi ilyenről, pusztán arról, hogy a sok fájdalom és negatív élmények elveszik minden késztetését a nőnek ahhoz, hogy bármit is akarjon. Mert igen, ebben baromira különbözünk mi nők, nekünk lelkileg is akarni kell a sexet és ha ez nincs meg, nincs meg az az oltári biológiai késztetés sem, tök jól elvagyunk sex nélkül is, bár tény, hogy a gyengédség ugyanúgy hiányzik. Itt nem arról van szó, hogy nem szeret a nő, ott van, benne a kapcsolatban, mert szeret és ragaszkodik, azért nem vált mert nem akar. Ez a 22-es csapdája.

Ő az, akihez Te, mint különleges nő hozzámentél, ő az, akivel eldöntötted leéled az életed, de úgy érzed, hogy nem vagy fontos, hogy nem tesz semmit érted és nem ért meg. Még vársz, mert szereted és szeretnél újra illatozni, erőt kapni. Azonban ehhez tettek kellenek! Amiket kimondunk és amivel fájdalmat okozunk nem lehet visszacsinálni, szép szavakkal nem lehet egy nőt megnyugtatni, kell, hogy tegyen a férfi. S tenni fog a nő is. Persze, könnyű mondani, hogy ami nem jó enged el és válts. Meg tudnád tenni, tudod, hogy tudnál mással tündökölni újra, de nem akarsz megfutamodni, mert őt szereted, mert lehet a másikkal is pár év múlva ez lenne.

Ez olyan, mint az újságban és tévében látható párok. Gyönyörű nők, családok, gondtalan mosolyognak. A hustler magazinban tündöklő, oltári sexi, tökéletesnek tűnő nőkről nem is beszélve. De ez nem a valóság, ez a látszat, photoshop és színjáték, amit sok átlagos család is képes eljátszani. Érdekes, hogy pont ezt nem fogják fel a férfiak és az emberek többsége, hogy azok a nők, szakadt tréningben, otthoni pólóban, kócos hajjal, semmiben sem különböznének. Azokban a családokban is vannak intrikák, megcsalások vagy viták, válások… Mert ez az élet. Az egyetlen titok egy ilyen helyzetben, hogy megfelelő időben rájön-e mindkét fél a kapcsolatban, hogy mit veszíthet. S ha igen akkor a tetteknek kell következniük…

letoltes_1.jpg

Nincs sex? Hát akkor kedves férfiak, tegyetek érte, hogy legyen. Nem tetszik, hogy asszony már nem vesz fel tangát, nem tündököl? Akkor ne a hustlert vagy a titkárnőt tessék stírölni, hiszen mikor elvetted, ezt a nőt láttad a legcsodálatosabbnak. S a titkárnő sem lenne más. Tegyél érte, hogy az a csodás nő, akit elvettél újra tündököljön. Mert a nők tündöklése csak a férfiaktól függ… Lehet bármilyen szép egy nő, azt a különleges kisugárzást, azt a pluszt, úgy tudja kinyilvánítani, ha van egy férfi, aki előhozza belőle…Kis lépések, nagy meglepetések… Ne a könnyebb utat válasszátok, mert újra visszajuthattok ugyanide csak mással.  Tenni valóban  nehéz, munkás feladat, de sokkal jobban megéri…Hajrá uraim! 
shutterstock_291004133.jpg

Szólj hozzá

házasság kapcsolatok