2017. feb 08.

Az „Igazi”! Vajon létezik?

írta: Silkshadow
Az „Igazi”! Vajon létezik?

Párkeresés 30 felett...
13.jpg

Az életünk során folyamatosan szerezzük a jobb és rosszabb tapasztalatokat, majd lassan azon kapjuk magunkat, hogy úgy beszélünk, vélekedünk, mint a régi öregek, akiket anno kinevettünk vagy azt mondtuk, na hát én biztos nem fogom így gondolni vagy tenni.

Egy bizonyos kor felett, köszönhetően az élményeknek, más és más lesz a fontosági sorrend a kapcsolatokat és az adott férfit / nőt illetően is! Sok ember, általában a férfiak (s ezt most nem feminizmusból írom, hanem a statisztikák alapján) csak sokkal később jutnak el ezen szintre.

A szint!

Arról a szintről beszélek, amikor már nem gondoljuk úgy hogy a tökéletes testű asszisztens Ágikával csodás élni, mert mindig tangabugyiban várna haza, a 20 éves teste szexre készen, még a legrosszabb napokon is és nem a szakadt tréningruhában, kócos hajjal, csokit és bort majszolva, mint a párunk most, a megszokott 30 feletti testével.. S ez igaz a nőkre is, persze mindenki megnézi Vin Diesel kigyúrt, fantasztikus testét a képernyőn, vagy a másik osztályon dolgozó, fiatal, marketinges srácot, mert az inge alatt ott sejlik a tökéletes izomzat és tökéletes fenék… Ilyenkor minden nő, kicsit megkapaszkodik és a szája szélébe harapva elsuttog egy „atya ég-et”…

1b4b8d601f9bd3b84d785eb5a9414179.jpg

No, de ennyi idősen, megannyi tapasztalattal magunk mögött, már tudjuk, hogy lehet, Ágika vagy a marketinges srác kifogástalan kívülről, valószínűleg bazi sok hibája van és hát együtt élve bizony előkerül majd a szakadt tréning, és a kócos haj, s ő is lesz 30-40 éves, mert senki sem lehet tökéletes…Sarka Kata lehet mintakép, azonban az intelligens nő mosolyogva tovább lép a képén, mert tudja, hogy ha egy regiment sminkes, fitnesz oktató, annyi pénz és kocsi lenne a markában és csak azzal kellene foglalkozzon hogy prezentálja magát, simán kenterbe verne egy Sarka Katát.. Igazi nőnek nem ez a fontos, az igazi nő, kicsit talán titkon irigykedik, hogy van ideje, pénze de nem cserélne a csajjal soha!

Szép képet mutatunk a világnak, de otthon minden nő smink nélkül fekszik le és a kigyúrt srác is van, hogy elhagyja magát és óriási pocakot ereszt…

Mit is keres a nő?

A párkapcsolat elején fontos a külső, a kémia, de nem a szépség és a tökéletesség, ami összetart vagy elhozza a szerelmet! Mi nők azt keressük, aki karizmatikus, aki megfog, lehet, hogy ez egy tökéletes testű pasi lesz, de lehet az is hogy 120 kilós, pocakos… Nem fog számítani, az számít, hogy hallgat, mennyire figyel, hogy tudsz beszélgetni vele, mennyire érzed magad NŐNEK mellette, mennyire érzed magad BIZTONSÁGBAN! Mert ez a legfontosabb! Egy nő, ha nőnek érezheti magát sugárzik, s egy erős nőnek is kell a biztonság! Nem az eltartásról/ kitartásról vagy arról beszélek, hogy csináljon meg a férfi mindent a nő helyett és hozza haza a pénzt. Büszke legyen, éreztesse, hogy Te vagy legfontosabb, hogy Ő ott van neked, bármilyen rossz is a helyzet!!

Aki szerelmes, igazán szerelmes, az akkor fog imádni a legjobban mikor reggel, kócosan nyújtózkodsz egyet! Sokat hallom, hogy a szerelem idővel elmúlik! Én nem értek ezzel egyet! Igen a pillangók a hasadban csitulnak és megszokod a másikat, a tűz már nem olyan, de ha igazán szeretitek egymást (ehhez 2 fél igazi szerelme kell) az nem lesz szeretet, mert, ha valóban csak azzá válik, akkor jönnek az Ágik és Marketinges srácok…No, meg akkor is jönnek, ha nem az igazit választottad, neked vagy neki csak bebeszélés volt.

tired-woman-with-alarm-clock.jpg

Az elején mindenki „igazinak” tűnik, talán évekig, de az ábrándozás mellett fontos a jövő, valakivel nem csak elképzelni kell, olyan társ kell, aki segít és ezerrel a megvalósításán van! Ha más felé gondoljátok az élet legfontosabb kérdéseit, ha más időben, akkor az élet el fog ragadni, mert van, hogy lehet valaki csodás pár, de azért nem tudod mindenkivel a közös idilli családot, gyerekeket és jövőt kialakítani, mert bár hasonlót akarhat, de nem egy úton jártok, nem egy időben…

Egy érett nő mérlegel, már nem vár tökéletest, bár álmodozhat a fehér lovon lovagló tökéletes pasiról, tudja, hogy az érzés számít, az az érzés. S bizony, ezért megmagyarázhatatlan a szerelem, nem az elképzelt szerelemről van szó, amibe mindenki csapdába esik, mert annyira akarja, hogy bebeszéli magának, igen ezt érzem, s utána hamar kiderül hogy nem ez az..

A társadalmi elvárások csapdája!

Lehet megbotránkoztató, de én nem ítélem el azokat, akik nős pasival kezdenek, vagy „falják” a pasikat, sokkal nagyobb kockázatot vállalnak, s nem, nem a 3-kat kell hibáztatni, ha épp Te vagy a megcsalt, de nem is Magadat!! Akkor sem magadat kell hibáztatni, ha Te vagy a 3-ik! Egyszerűen csak tudd, mi fér bele, mi az amivel tükörbe tudsz nézni. Lehet, megcsaltként utálod a világot, de ha lemegy a gyász időszak, akkor tudni fogod, nem véletlenül történt, talán így jobb neked. Megcsalóként lehet nem tudsz tükörbe nézni, lehet igen, de az is lehet belőled válik később a megcsalt nő.

Minden tett kockázat, de ha hallgatsz a szívedre legalább elmondhatod, hogy nem bánkódhatsz azon, hogy sosem tettél eleget, nem mertél lépni. A sors akár baromi nagy pofonnal jutalmazz, vagy épp boldogsággal. Látni kell, hogy mindenki tesz őrültségeket, de okkal, akkor és ott úgy érzi megvan az oka rá, megy a szíve után. A legfontosabb csak az 30 felett, hogy megtelhetsz bármit, csak egyet nem: NE HAZUDJ MAGADNAK!

Kudarcok jönnek, mennek, kit érdekel mit mond a társadalom, arra figyelj mit mond a szíved! Mert sosem késő megtalálni, sosem késő próbálkozni! Csak lépni, azt nehéz… Azonban, ha vagy már annyira érett, hogy nem a külső, a vágy a dac, vagy egyebek miatt teszed, amit teszel, hanem mert a szíved valóban arra visz, akkor tudod, hogy ez a Te utad, bármit hozzon is.

S végül hölgyeim!

Vannak érett férfiak, de a legtöbb nem az! Lássuk be! 30 felett, ha egyedül van az a baj, mert biztos nem „100-as”, ha van gyereke az a baj, ha hülye a családja az..stb.! Minden baj, mert túl sok már a csalódás, tökéletest szeretnénk, de valószínűleg a tökéletes sem úgy lesz tökéletes ahogy várjuk. Csak azt kell mérlegelni mi az, amit el tudunk fogadni és mi az, amit nem tudunk!

Mit súg a szíved?

happy-couple11.jpg

 

Szólj hozzá